Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Καλημέρα !

Δεν το συνηθίζω αλλά σήμερα νοιώθω την ανάγκη να πω καλημέρα σε κάτι ιδιαίτερα φιλαράκια. Μπορεί να μην τα γνωρίζω όλα αλλά τα νιώθω. Είναι εκείνα τα παιδιά με τα μεγάλα μάτια τα καθαρά. Τα παιδιά που είναι αναγκασμένα να κοιτούν τα πεφταστέρια μέρες που είναι πίσω από ένα παράθυρο νοσοκομείου. Οι ήρωες που λατρεύουν τον ήλιο κάθε πρωί ατενίζοντας με πραγματική αισιοδοξία το μέλλον και παλεύοντας κάθε μέρα για ένα δικαίωμα στη ζωή.
Παιδιά που είχα την τιμή να ζήσω. Να μιλήσω μαζί τους. Να τα αγκαλιάσω . Να μοιραστώ πραγματική δύναμη ψυχής. Μάτια που κοιτούν τον ουρανό και ταξιδεύουν με σύννεφα κάτασπρα γι άρματα και αγγέλους για οδηγούς.
Παιδιά που σαν τα κοιτάς νιώθεις πόσο μικρός είσαι χωμένος στα προβλήματα της καθημερινότητάς σου. Μα κι αν σου τύχει και πορευτείς μαζί τους, ανακαλύπτεις μια δύναμη απίστευτη να πηγάζει από μέσα σου και να σε σηκώνει, τόσο ψηλά, που ποτέ δεν μπορούσες να φανταστείς ότι μπορούσες να φτάσεις.
Σε όλα αυτά τα παιδιά που μάχονται κάθε λεπτό και μέσα σ αυτά και το δικό μου παιδί, έχω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί κάθε φορά που τυχαίνει να τα πλησιάσω μου θυμίζουν πως πρέπει πάνω απ΄όλα να γίνω και να παραμείνω άνθρωπος. [Κ]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *