Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Αυτό θα συμβεί αν αρχίζεις να διαβάζεις βιβλία!

1. Θα ανακαλύψεις ένα καταφύγιο όπου θα μπορείς να δραπετεύεις κάθε φορά που τα πράγματα στη ζωή σου αρχίζουν να ζορίζουν. Κάθε μυθιστόρημα, ακόμη και ένα διήγημα θα σε ταξιδεύει σε μια διαφορετική Χώρα των Θαυμάτων!
2. Θα αποκτήσεις ένα πλήθος από νέους φίλους. Σε ένα καλό βιβλίο, θα νιώθεις σαν να γνωρίζεις πραγματικά τους ήρωές του: Θα χαρείς, θα ερωτευτείς, θα στενοχωρηθείς, θα διασκεδάσεις μαζί τους.
Αν μάλιστα κολλήσεις άσχημα με το βιβλίο, μπορεί να... αφήσεις για λίγο στην άκρη την αληθινή κοινωνική ζωή σου μέχρι να το τελειώσεις!
3. Θα "συνομιλήσεις" με μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του κόσμου. Μέσα από τις σελίδες τους, ο συγγραφέας θα μοιραστεί μαζί σου τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις γνώσεις του.
4. Θα μάθεις να γράφεις κι εσύ καλύτερα. Ακόμη κι αν δεν είσαι επίδοξη συγγραφέας, θα δεις το γραπτό λόγο σου σταδιακά να βελτιώνεται, ακόμη κι αν τον χρησιμοποιείς μόνο για να... συντάσσεις μηνύματα στο κινητό σου.
5. Δεν θα βαρεθείς ποτέ ξανά. Θα ανακαλύψεις τη χαρά του να έχεις ένα βιβλίο μαζί σου παντού: στο σπίτι, στο μετρό, στην παραλία, στο εξοχικό σου, ακόμη και στην ουρά στην τράπεζα. Στη ζωή σου θα πάψει να υπάρχει "νεκρός χρόνος".


Πηγή:
AllYou.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *