Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

+άντηση στο Φλοίσβο (Βίντεο)

+άντηση στον Φλοίσβο. 

Μετά την υπέροχη ιδέα της "Γιορτής Κρασιού" που κατέληξε να γίνει θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της Αλεξανδρούπολης , η Ε.ΠΟ.Φ.Ε  μας εξέπληξε με άλλη μια καταπληκτική ιδέα που ζωντάνεψε το πιο παρατημένο θα λέγαμε κομμάτι τούτης της πόλης , την παραλία του Φλοίσβου.
Πάνω από εκατό πολιτιστικοί σύλλογοι, επαγγελματίες και "εραστές της τέχνης" , τοπικά συγκροτήματα από ολόκληρο το φάσμα της μουσικής σκηνής με κόπο και αυτοδιάθεση χρόνου στήριξαν την προσπάθεια αυτή παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και προσφέροντας μια ανάσα τριήμερης δροσιάς στους πολίτες της Αλεξανδρούπολης . 
Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης κατέγραψαν πάνω από 8.000 κόσμου. Νέοι, παιδιά και μεγαλύτερος κόσμος χόρεψε, τραγούδησε, δοκίμασε ντόπια προϊόντα και έφυγε με το χαμόγελο στα χείλη, κάτι που τόσο ανάγκη έχουμε όλοι της εποχές κρίσης που διανύουμε.
Τα Λογοποιήματα συγχαίρουν τους διοργανωτές και  ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε Αθανάσιο Γιαλαμά, τον Αντιπρόεδρο Δημητρη Κελεμίδη για την προσπάθεια τους αυτήν και όπως και τώρα έτσι και του χρόνου θα είμαστε ξανά στο πλάι τους.
Η όμορφες ιδέες, δεν χρειάζονται απαραίτητα χρήματα. Ψυχή και αυτοδιάθεση χρειάζονται. Αισιοδοξούμε η Περιφέρεια και ο Δήμος να στηρίξουν τέτοιες προσπάθειες.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *