Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Το χαμόγελο είναι η μάσκα του πόνου μα και το δυνατότερο όπλο να αντιμετωπίζεις τα πάντα όλα με θάρρος!..[Α]

Στη ζωή υπάρχουν στιγμές που  τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και στιγμές από το κακό στο χειρότερο. Και αργά ή γρήγορα πρέπει να συμφιλιωθούμε με αυτή την κατάσταση, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται αυτό. Γιατί δε θα μπορέσουμε να χειριστούμε τα συναισθήματά μας,και θα είμαστε συνεχώς σε μια κατάσταση κοκτέιλ...ναι κοκτέιλ!..

Για τον καθένα έρχεται εκείνη η στιγμή που νομίζει ότι ξαφνικά συννέφιασε ο ουράνος κι ας ο ήλιος είναι ψηλά και φωτίζει!..για τον καθένα έρχεται μια δύση... Τότε είναι που πρέπει να ανασυνταχθεί, να μαζέψει τις δυνάμεις του, και να προχωρήσει...ναι να προχωρήσει!..
Στην καθημερινότητά  τα περισσότερα προβλήματα είναι ελεγχόμενα, και στο χέρι του καθενός, να επιλυθούν. Καμιά φορά όμως, συμβαίνει κάτι το οποίο δεν λύνεται.Κι εδώ έρχονται η υπομονή και η δύναμη!..άσχετα αν η ψυχή αιμοραγεί!..πρέπει απλά να περιμένεις για να περάσει …ή να ξεχαστεί...και γι'αυτό χρειάζεται να δουλέυεις κάθε στιγμή με τον εαυτό σου!..(όπως μου έμαθε μια ψυχή ή πιο σωστά ένα απο τα πολλά που μου έμαθε και με μαθαίνει ακόμη...) 
Ο χρόνος δε γυρίζει πίσω κι η αποτυχία,οποιας μορφής, είναι ο δάσκαλος της εμπειρίας!..γιατί εαν δεν αποτύχουμε στη ζωή μας,πως θα γνωρίζουμε τις αντοχές μας??? 'Αλλωστε οτι δε μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς!..Η ζωή είναι ένα παιχνίδι κι εμείς είμαστε τα πιόνια της!..μόνο που όλα τα παιχνίδια έχουν ευκολίες και δυσκολίες!..το θέμα είναι πόσο δυνατός παίχτης μπορείς να είσαι!..γιατί τα χαστούκια που δίνει πολλές φορές είναι μαχαιριές στην ψυχή!..Μα εσύ μην πάυεις να προσπαθείς!..κι ας ακούς να λένε για σένα τι άναγκη έχει αυτή/αυτός? μια χαρά είναι!..Εσυ δώσε το δικό σου προσωπικό αγώνα έχοντας πάντα το χαμόγελο στα χείλη!..Αλλωστε το χαμόγελο είναι η μάσκα του πόνου μα και το δυνατότερο όπλο!..για να αντιμετωπίζεις τα πάντα όλα με θάρρος!...και θυμήσου οτι στο τέλος 

  Οι δυνατοί ανταμείβονται με happy end!..και οι αδύνατοι, παίρνουν απλά ένα Game Over!..έτσι με λόγια απλά επιβάλλεται να τα λέμε και αυτά!..[Α]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *