Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γκλιν-γκλίν!! Γράμμα αναγνώστη! "...Αγαπημένε Αη Βασίλη ειπα να σoυ γράψω ενα γράμμα κι γω να νιώσω λιγο κζάνι.."

Αγαπημένε Αη Βασίλη ειπα να σoυ γράψω ενα γράμμα κι γω να νιώσω λιγο κζανι οπως τοτε που μας έλεγαν στο σχολειο να σου γράφουμε για να μας φερει ο μπαμπας κι η μάμα τα δώρα"σταλμενα "δήθεν από σενα. Κούτσκα είμασταν, τα πιστεύαμε έρμα χάλια. Τότε ειμασταν αθώα και στην ψυχη και στις σκέψεις, δεν μας ειχαν ακομη δηλητήριασει με ολα αυτα που συμβαίνουν τώρα(βλέπε ΕΛΛΑΔΑ , Ανεργια, Ακριβια, ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ φοροι σε ολα και όλους μειώσεις μισθών)τοτε δεν ξεραμε τίποτα  απ'αυτα !!!!!Τα ματια ενός παιδιού τα βλέπει ολα αλλιως. Δεν πειράζει ομως μεγαλώσαμε στο καλύτερο σχολειο που λέγεται ΖΩΗ με  όλα τα  επακολουθά της. Ας τα αφήσουμε αυτά  μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της...με όλα τα παραπάνω ΚΡΊΣΉ, ΦΤΏΧΕΙΑ, ΠΕΊΝΑ, ΦΟΡΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ... Θα χρησιμοποιήσω μια φράση απο μια ταινία που ταιριάζει απόλυτα :ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΆΡΒΟΥΝΟ. Και επειδή η ψυχή κι η καρδιά μας πρέπει να δραπετέυουν κάπου-κάπου και να γινόμαστε παιδιά θα 'θελα λοιπόν να σου ζητησω το 2014 να μας ΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ η ΚΡΙΣΗ: ΔΥΝΑΜΗ,ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΚΑΦΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ. Επίσης να είναι δίπλα μας άνθρωποι για εμάς και ΟΧΙ για την τσέπη μας ή το συμφέρον τους. Ελπίζω το γράμμα μου να φτάσει μέσω των λογοποιημάτων σε σένα Και επειδή θα κουραστείς με τα δώρα που θα φέρεις σε όλους φεύγοντας πάρε μαζί σου και τον ΥΠΝΟ ΜΑΣ γιατί ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ.

Υ..Γ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΛΠΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΌΜΑΣΤΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!

Αη Βασίλη ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.

         Και σε εσάς λογοποιήματα ΕΎΧΟΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ.Με  πολλή αγάπη Χαρά Αργυροπούλου.
                               
                                               ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε Χαρά που μοιράστηκες μαζί μας τις σκέψεις σου! Ομολογώ ότι με άφησες άφωνη ο 'Αγιος Μπίλ άραγε όταν το διαβάσει δεν ξέρω...Εγω πάντως το καλό παιδί θα τον στείλω υπογλώσσια αυτή τη φορά μάλλον δε τα γλυτώνει ο καλός μου!!!

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *